Siirrettävän aseman tarkistuksen suoritus

Siirrettävät asemat, jotka liität tietokoneeseen, saattavat sisältää viruksia tai muita sovelluksia, jotka aiheuttavat uhan. Kaspersky-sovellus tarkistaa siirrettävät asemat, jotta tietokoneesi ei saa tartuntaa. Voit määrittää siirrettävän aseman tarkistuksen käynnistettäväksi manuaalisesti tai automaattisesti, kun siirrettävä asema liitetään tietokoneeseen. Siirrettävien asemien automaattinen tarkistus on valittuna oletusarvoisesti.

Näin voit suorittaa siirrettävän aseman tarkistuksen manuaalisesti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Siirry Tietoturva-osioon.
  3. Napsauta Tarkistus -kohdan Valitse tarkistus -painiketta.

Tämä avaa Tarkistus -ikkunan.

4. Valitse Tarkistus-ikkunassa oleva Siirrettävän aseman tarkistus -osio.
  5. Avaa Siirrettävän aseman tarkistuksen asetukset ja valitse jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista:
    • Pikatarkistus (oletusarvoisesti valittuna)

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Kaspersky-sovellus tarkistaa ainoastaan tiedostot, joilla on tietty tiedostomuoto, jotka ovat kaikkein alttiimpia virustartunnoille ja jotka sijaitsevat juurikansiossa.

• Yksityiskohtainen tarkistus

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Kaspersky-sovellus tarkistaa ulkoisen laitteen kaikkien kansioiden kaikki tiedostot.

6. Siirry takaisin Siirrettävän aseman tarkistus -kohtaan. Valitse ulkoisen laitteen aseman kirjain avattavasta valikosta ja napsauta Suorita-painiketta.

Sovellus käynnistää liitetyn laitteen tarkistuksen.